Docent

Ik wil advies over een van jullie uitgaven, bij wie kan ik terecht?

Voor advies kun je contact opnemen met onze accountmanager. Zij geeft je graag advies over onze uitgaven en komt langs voor presentaties op locatie. Je kunt ook met haar in gesprek over toepassing van onze studieboeken in je lessen en de mogelijkheden en het gebruik van de online leermodule. Mail de accountmanager

Kan ik bij Acco terecht als mijn leerdoelstellingen wijzigen?

Ja, je kunt bij Acco terecht als het curriculum wijzigt en de  leerdoelstellingen veranderen. We helpen je om passende boeken te vinden bij de (nieuwe) leerdoelstellingen. Op onze website staat een volledig overzicht van al onze boeken. Of bekijk de online catalogus  voor een passende titel of publicatie. Hulp nodig? Neem dan contact op met de accountmanager. 

Ik wil een boek op maat. Kan Acco mij helpen?

Ja, Acco helpt je met boek op maat. Ook voor het laten drukken van eigen studiemateriaal voor een cursus of voor het drukken van een blokwijzer ben je bij Acco aan het juiste adres.

Cursusmateriaal: Voor cursusmateriaal op maat ben je bij Acco aan het juiste adres. Eigen studiemateriaal dat bij ons gedrukt wordt, wordt voorzien van een ISBN. We leveren direct aan de onderwijsinstelling, directe verkoop is niet mogelijk. Ook voor een blokwijzer op maat helpt Acco je graag. Blokwijzers die bij ons gedrukt worden, worden geperforeerd en bieden extra ruimte voor aantekeningen voor optimaal gebruikersgemak. Inhoudelijk kijken we graag met je mee en een redactieronde op de inhoud is inbegrepen in onze service. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een digitale module de koppelen aan de blokwijzer. Ook blokwijzers voorzien wij van van een ISBN. Blokwijzers leveren wij direct aan de onderwijsinstelling, directe verkoop is niet mogelijk.

Online leermodule: Het is mogelijk om jouw studiemateriaal uit te geven als een online leermodule. Dit kan in combinatie met een fysieke uitgave, zoals een boek of een blokwijzer, maar kan ook als losstaand artikel worden ontwikkeld.

Boek op maat: Sinds kort maakt Acco ook boeken op maat. Je stelt zelf het materiaal samen uit de bij Acco beschikbare content. Andere content is vanwege auteursrechten niet beschikbaar. Heb je interesse in het samenstellen van een boek op maat? Neem dan contact op met de uitgever.

Kan ik als docent een docentenexemplaar ontvangen?

Ja, dat kan. Het is als docent mogelijk om een docentexemplaar aan te vragen op onze website. Je ontvangt de titel met 100% korting (mits je aan de voorwaarden voldoet).

Wat is het verschil tussen een recensie-exemplaar, een docentenexemplaar en een gebruikersexemplaar?

Een recensie-exemplaar is gratis beschikbaar voor een ieder die verbonden is aan een (vak-)tijdschrift, krant, website of ander medium en één van de Acco-titels wil recenseren. Meer weten over de voorwaarden voor een aanvraag, en hoe je een aanvraag kunt doen? Lees dan verder op de website.

Een docentenexemplaar is een gratis exemplaar, speciaal voor docenten die overwegen om een Acco-titel als verplichte literatuur op te nemen. Meer weten over de voorwaarden voor een aanvraag, en hoe je een docentenexemplaar aanvraagt? Lees dan verder op de website.

Een gebruikersexemplaar is een exemplaar met korting geleverd, speciaal voor docenten die op een nieuw vak zijn geplaatst waarvoor een Acco-boek als verplichte literatuur is aangemerkt. Meer weten over de voorwaarden voor het aanvragen van een gebruikersexemplaar? Lees dan verder op de website.

Vraag: Krijg ik korting bij Acco als docent?

Nee, het is helaas niet mogelijk om boeken met korting te verstrekken omdat Nederland de Wet op de vaste boekenprijs geldt. 

Je kunt wel als docent een docentenexemplaar aanvragen op onze website. Dat kan bijvoorbeeld als je overweegt een boek van Acco als verplichte literatuur voor te schrijven. Je ontvangt het boek van jouw keuze dan met 100% korting en betaald alleen de verzendkosten. Bekijk hier alle voorwaarden en bestel direct een docentenexemplaar. 

Ook is het mogelijk om een gebruikersexemplaar aan te vragen. Een gebruikersexemplaar kun je aanvragen als je op een nieuw vak wordt geplaatst en een Acco-titel als verplichte literatuur wordt gebruikt. Je betaalt dan 50% van de verkoopprijs, plus verzendkosten.

Kan de online leeromgeving aangepast worden aan mijn leerdoelstellingen?

Ja, het is mogelijk om de online leeromgeving aan te laten passen. Neem hiervoor contact op met de accountmanager

Verschijnt er binnenkort een vernieuwde uitgave van een publicatie?  

De accountmanager kan je precies vertellen of er binnenkort een herwerking of een vernieuwde uitgave verschijnt. Neem vrijblijvend contact op als je wilt weten voor welke titels er een vernieuwde uitgave wordt verwacht.

Waar vind ik als docent aanvullende materialen (downloads, antwoorden, toetsen, etc.) van een boek?

Een groot aantal van onze boeken hebben een online leermodule waar extra materialen zijn opgenomen (video’s, powerpoints, toetsen en antwoorden, etc.).  Je vindt deze aanvullende materialen met een specifieke link, die we in de betreffende boeken hebben opgenomen. Typ deze link in je browser en vervolgens ga je naar de pagina met extra materialen. Je kunt ook direct op de website kijken: daar staat per boek aangegeven of er extra materiaal beschikbaar is. Ga hiervoor naar de  productpagina van het boek op onze website.

Mocht u iets missen of sterke vraag hebben naar aanvullende materialen mail dan naar info@accouitgeverij.nl.

Ik heb een goed idee voor een uitgave en ik wil graag auteur worden. Wat moet ik doen?

Ben je deskundige op jouw vakgebied of docent in het hoger onderwijs? En overweeg je om jouw werk of lesmateriaal te publiceren? ACCO Uitgeverij is altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende titels.

Onze kennis op het gebied van uitgeven zetten wij in om jouw inhoudelijke kennis om te zetten naar een publicatie van hoge kwaliteit. Vanuit ons kantoor in Nederland geven wij alleen boeken uit binnen de fondsen Onderwijs & Pedagogiek en Psychologie. Lees hier meer over uitgeven bij Acco.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van nieuwe titels en nieuw lesmateriaal?

Ja, dat kan door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Hoe kan ik Acco bereiken?

Stuur een email naar info@accouitgeverij.nl of kijk voor onze contactgegevens op de Acco Contactpagina