Over ons

ACCO Nederland is onderdeel van het Belgische moederbedrijf ACCO. Sinds 1973 wordt ACCO vertegenwoordigd in Nederland, en vanaf 2015 bestaan wij uit een zelfstandig uitgeefteam gevestigd in Den Haag. Met een klein, gedreven team zetten wij onze passie voor kennis en onze klanten in om hoogwaardige uitgaven te maken voor de (toekomstige) professional. Onze focus ligt op de fondsen Onderwijs & Pedagogiek, Psychologie en (Para)Medisch. 

In de laatste jaren zijn wij uitgegroeid tot een onafhankelijke, brede wetenschappelijke uitgeverij met een gevarieerd aanbod voor professionals (in opleiding) en hopen in de komende jaren nog verder te groeien. 

 

Carianne Burema

carianne@accouitgeverij.nl

Uitgeefmanager

Marie-Louise Willems

marielouise@accouitgeverij.nl

Accountmanager Hoger onderwijs

Laurie Branderhorst

laurie@accouitgeverij.nl

Marketeer

Camiel van Hoek

camiel@accouitgeverij.nl

Administratief assistent

Vacature

stagiair@accouitgeverij.nl

Stagiair(e) Online Marketing & Publiciteit

Geschiedenis ACCO

In de jaren '50 besloot een groep geëngageerde Leuvense studenten om zelf betaalbaar studiemateriaal te gaan maken. Tien jaar later bleek dit zo’n succes dat in 1960 de Academische Coöperatie (ACCO) werd opgericht. ACCO is nog steeds een coöperatie en studenten zelf zijn de aandeelhouders, zo kan er gegarandeerd betaalbaar studiemateriaal worden gemaakt. Sinds 1950 is ACCO uitgegroeid tot een brede educatief-wetenschappelijke uitgeverij die op alle fondsen boeken uitgeeft, 5 academische boekhandels in België heeft evenals een eigen drukkerij.

Geef uit bij ACCO

Ondanks dat we het wel zouden willen, kunnen we niet álles uitgeven. Daarom spitsen wij ons toe op de volgende fondsen: Onderwijs & Pedagogiek en Psychologie. Ben je deskundige op jouw vakgebied, of docent in het hoger onderwijs binnen deze fondsen? En overweeg je om jouw werk te publiceren? ACCO is dé schakel tussen wie kennis bezit en wie deze wil verwerven. Daarom werken wij graag samen met jou.

Meer informatie