Studiemateriaal op maat, ACCO maakt het mogelijk!

Voor al onze producten zorgen wij voor de auteursrechtelijke bescherming van de inhoud en voor een ISBN-nummer. We drukken digitaal, waarmee we een zuivere drukkwaliteit kunnen garanderen. Onze productieflow zorgt voor een snelle levertijd. Dit loopt uiteen van 1-3 weken (afhankelijk van uitgave en oplage). 

 Syllabus – eigen materiaal

 Er kan zowel in kleine (ca. 25 expl.) als grote (ca. 1000 expl.) oplage gedrukt worden. Ook kun je bij ons gemakkelijk bijdrukken. Elk jaar heb je de   mogelijkheid je studiemateriaal te updaten. Zo blijf je altijd actueel!

 Jouw materiaal wordt volgens een vast sjabloon afgedrukt als een A4 syllabus, met een vaste cover. Het aangeleverde materiaal wordt behandelt als ‘klaar  voor druk’ en dus niet geredigeerd. 

Blokwijzer – eigen materiaal + online module

In oplage zijn wij even flexibel als bij de syllabus, en elk jaar is er de mogelijkheid je materiaal aan te passen. De blokwijzer wordt ook op A4 gedrukt, en wij voeren redactie uit op de inhoud. Wij zorgen voor een duidelijke lay-out volgens een vastgelegd stramien. Tevens kan er digitaal materiaal toegevoegd worden via een online module. 

De vormgeving van de blokwijzer wijkt af van de syllabus. Hij heeft een lijmbinding zodat de bladzijden eenvoudig worden losgemaakt, en de bladen zijn geperforeerd.  In de opmaak is ruimte opgenomen voor leerdoelen, en reflectieruimte voor aantekeningen.

Voor kosten zal per project een berekening worden gemaakt. 

Select & Learn – Bestaande content + eigen studiemateriaal

Is de bestaande uitgave niet geheel toepasbaar voor je onderwijs of wil je het aanvullen met onderdelen van een andere ACCO titel?
Vanaf nu bieden wij je de mogelijkheid om binnen het aanbod van ACCO, jouw content zo samen te stellen dat je een boek kunt maken dat helemaal is toegespitst op jouw studentengroep.  

Dit maatwerk kan nog specifieker worden door je eigen materiaal toe te voegen. Op deze manier creëer je 100% passend studiemateriaal!

Voor een offerte op maat kun je contact opnemen met onze accountmanager hoger onderwijs.
Zij komt ook graag langs om te adviseren over de verschillende mogelijkheden dia ACCO je te bieden heeft, en is altijd bereid langs te komen op locatie.

Contact

Marie-Louise Willems
Accountmanager hoger onderwijs
06 24 88 04 60
Marielouise@accouitgeverij.nl