Eigen studiemateriaal laten drukken bij ACCO?

Een complete tekst, readers, digitaal materiaal of een combinatie hiervan, het is mogelijk!

We drukken digitaal, waarmee we een zuivere drukkwaliteit kunnen garanderen. Daarbij zorgen wij voor de auteursrechtelijke bescherming van de inhoud en voor een ISBN-nummer.
Er kan zowel in kleine (ca. 25 expl.) als grote (ca. 1000 expl.) oplage gedrukt worden. Ook kun je bij ons een exact aantal laten drukken en gemakkelijk bijdrukken. Is je materiaal blijvend in ontwikkeling, dan kun je jaarlijks het studiemateriaal updaten. Onze productieflow zorgt voor een snelle levertijd. Dit loopt uiteen van 1-3 weken (afhankelijk van uitgave en oplage). 

Bij ons kun je een cursus, blokwijzer of boek op maat laten drukken.

Voor een cursus drukken wij jouw materiaal volgens een vast sjabloon als een A4 syllabus. De cover wordt opgemaakt ook naar een vast format(quadri recto, geen verso). Het aangeleverde materiaal wordt niet geredigeerd en behandelt als drukklaar. 
Wij rekenen € 0,05 per pagina (vaste prijs ongeacht de oplage), € 0,38 voor het inbinden en € 1,50 voor een cover A3 binnenwerk. Voor de cover wordt 80 grams papier gebruikt en ensocoat 275 gr. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Voor een blokwijzer voeren wij wel redactie uit. Wij zorgen voor een duidelijke lay-out volgens een vastgelegd stramien. Tevens kan er digitaal materiaal toegevoegd worden via een online module. 
De vormgeving van de blokwijzer ondersteunt de studenten. Vanwege de lijmbinding kunnen de bladzijden eenvoudig worden losgemaakt en in een map worden toegevoegd vanwege de geperforeerde bladen. Er is ruimte opgenomen voor leerdoelen, en reflectieruimte voor aantekeningen. Voor kosten zal per project een berekening worden gemaakt.