Uitgeven bij ACCO Uitgeverij

Jouw publicatie

Ben je deskundige op jouw vakgebied of docent in het hoger onderwijs? En overweeg je om jouw werk of lesmateriaal te publiceren? ACCO Uitgeverij is altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende titels. 

Onze kennis op het gebied van uitgeven zetten wij in om jouw inhoudelijke kennis om te zetten naar een publicatie van hoge kwaliteit. Vanuit ons kantoor in Nederland geven wij alleen boeken uit binnen de fondsen Onderwijs & Pedagogiek en Psychologie. 

Meer over de fondsen van ACCO

 

 

Professionaliteit en passie

Ook na voltooiing van je manuscript kun je op ACCO rekenen, wanneer we op volle toeren draaien om jouw boek zo goed mogelijk in
de markt te zetten. Daarbij zien wij professionaliteit, passie en persoonlijkheid als kernwaarden. Ons bedreven marketing en sales
team zorgen ervoor dat jouw publicatie de aandacht krijgt die het verdient. Bij ACCO zijn de lijnen kort, direct en regelmatig contact
zijn voor ons de basis van een goede samenwerking. Door de persoonlijke en informele sfeer voelen onze auteurs zich snel thuis bij ACCO.

Ben je benieuwd hoe onze samenwerking eruit zou kunnen zien? Wij wisselen hierover graag met jou uit en staan open voor jouw ideeën.

Neem contact op met onze uitgever

Uitgeven bij Acco

Persoonlijke begeleiding

Als auteur kun je bij ACCO rekenen op sterke en persoonlijke auteursbegeleiding. Bij elke stap van het uitgeefproces ontvang je persoonlijke- en inhoudelijk begeleiding. Samen met de uitgever wordt het concept geformuleerd en wordt er gezocht naar de juiste vorm van het werk. De uitgever bewaakt de planning en kan jou, en evt. co-auteurs, helpen met aansturing. De uitgever zorgt voor correct taalgebruik en een vorm van het werk die binnen jouw wensen valt.

Manuscript insturen?

Je kunt je manuscript sturen naar info@accouitgeverij.nl of per post naar:
Westvlietweg 67F
2495 AA Den Haag

Stuur samen met het manuscript mee:

  • Een synopsis (max. 1 A4)
  • Een complete inhoudsopgave (of opzet daarvan)
  • Relevante informatie over het onderwerp van je manuscript
  • Relevante informatie over jezelf (wie ben je/wat doe je/contactgegevens)

Binnen 4 tot uiterlijk 6 weken reageren wij op je manuscript. 

Neem contact met ons op en maak een afspraak!