Afstandsonderwijs voor docenten hoger onderwijs

Tips voor docenten

Hoe kun je als docent hoger onderwijs nu goed afstandsonderwijs geven? We weten niet hoe lang de situatie zal duren, maar mocht dit langer duren dan een paar weken laten we ons dan goed organiseren om deze periode zo goed mogelijk door te komen!

Lees meer..

Veelgestelde vragen

Als docent hoger onderwijs heb je momenteel te maken met een flinke uitdaging. Namelijk het vormgeven van onderwijs op afstand en het digitaliseren van je lessen en studiemateriaal. Hier vind je een overzicht van veelgestelde vragen en de antwoorden!

Lees meer..

Thuisonderwijs geven

Hoe kun je als ouder/verzorger goed thuisonderwijs geven?Wij hebben wat handige tips en downloads op een rij gezet voor iedereen die hiermee te maken krijgt.

Lees meer..

Infographic afstandsonderwijs

Wij hebben 5 praktische tips samengesteld over het verzorgen van goed afstandsonderwijs in het hoger onderwijs:

Download de infographic

Leerplatform Sofia

Aanvullend op onze studieboeken bieden wij extra ondersteunend materiaal, en bij de meeste studieboeken ook toegang tot ons online leerplatform Sofia. biedt de mogelijkheid om verdieping en verrijking te geven aan bestaand studiemateriaal, bijv. met video, audio, oefeningen en interactieve apps.

Lees meer..

Acco Select & Learn

Met Select & Learn creëer je studiemateriaal op maat. Jij bepaalt eenvoudig uit welke ACCO-publicaties je content overneemt én vult die aan met jouw eigen materiaal, zoals extra hoofdstukken, slides, grafieken, cases en voorbeelden, …

Lees meer..