Verlangen naar erkenning

Ontdek wie je bent, therapie in beeld

€ 21,65 
€ 21,65 

Bestseller 2 werkdagen

Samenvatting

"In een oogopslag kon ik mezelf en mijn hele familie overzien. Ik zag een totaalplaatje van mezelf en opeens wist ik wat ik moest doen."
Gerdien (cliënt)

Wanneer je als kind geen ruimte krijgt jezelf te zijn, verberg je het meest wezenlijke van jezelf. Je ontwikkelt je sterke kanten en je verstopt je kwetsbaarheid. Je doet alsof je sterk bent, maar dat ben je niet. Dit houd je doorgaans lang vol... totdat je klachten krijgt. De poppetjestherapie helpt je om weer dichter bij jezelf te komen en te zijn wie je bent.

Gerrie Reijersen van Buuren is contextueel- en systeemtherapeut. Ze heeft een praktijk voor contextuele therapie: individu, relatie, gezin en familie.
Vanuit haar praktijk traint zij therapeuten en andere hulpverleners te werken met de methodiek 'Therapie in Beeld'. Daarnaast is zij verbonden aan Nederland wordt Wijzer.

Recensies

"De auteur beschrijft de methode 'Therapie in beeld', presenteert casussen uit haar therapiepraktijk en beschrijft hoe de therapie verloopt. Geschreven voor mensen die bij zichzelf willen onderzoeken hoe ze zijn gevormd en nog worden gevormd door de verbindingen die ze hebben met anderen en voor hulpverleners en therapeuten die met de methode (willen) werken. De auteur heeft een therapiepraktijk en traint daarnaast ook hulpverleners en therapeuten. Ze is psychosociaal therapeute, gespecialiseerd in rouw en trauma."

NBD Biblion

Docentexemplaar

Aan docenten in het hoger onderwijs stellen wij gratis beoordelingsexemplaren beschikbaar. 
Deze kunt je aanvragen via ons aanvraagformulier. 

Meer informatie en voorwaarden:

Docentexemplaar ›