Integraal Maintenance Management

€ 34,95 
€ 34,95 

Nieuw 2 werkdagen

Samenvatting

In dit boek wordt het gebruikelijke beeld van onderhoud als geldverslindende kostenpost grondig herzien. Wanneer de kracht van onderhoud niet erkend wordt, heeft dit op de lange termijn onvermijdelijke gevolgen voor het primaire bedrijfsproces.

Een doordacht maintenance managementproces verlengt de technische en economische levensduur van bedrijfsmiddelen en is daarmee een essentiële motor voor waardecreatie binnen organisaties.

Met praktische richtlijnen en inzichten biedt dit boek ondersteuning om win-win situaties te creëren: de prestatie van assets zullen verbeteren én de kosten van onderhoud zullen stabiliseren of zelfs verminderen.

Integraal Maintenance Management is een bron van kennis en inspiratie voor de doorgewinterde professional maar ook voor de lezer die nieuwsgierig is naar de wereld van onderhoud. Denk- en handelskaders voor binnen de industrie en installatietechniek worden geboden aan (aankomende) maintenance-engineers, operators eerstelijnsonderhoud, SHE-deskundigen, planners,  werkvoorbereiders, contractcoördinatoren, contractmanagers, opdrachtgevers, servicemonteurs, vastgoedeigenaren en hun gebruikers.

OVER DE AUTEUR

Dr. ing. Vincent van Loenen werkt als docent Maintenance- en assetmanagement in het hoger onderwijs. Vanuit zijn technische en bedrijfskundige achtergrond adviseert hij daarnaast installatie- en industriële bedrijven bij onderhoudsvraagstukken. Zijn advies werd geïmplementeerd door o.a. Unica, Kuijpers en Van Dorp, Caterpillar Worktools en FN Steel.