Handboek HRM

€ 44,80 
€ 44,80 

5-7 werkdagen

Samenvatting

LOU VAN BEIRENDONCK is doctor in de arbeids- en organisatiepsychologie, oprichter en directeur van Quintessence Consulting en van dONUS. Hij is als hoogleraar verbonden aan de Antwerp Management School, waar hij ook academic director is van de Executive Masterclass in HRM. Lou is auteur van een 15-tal boeken over HRM en competentie- en talentmanagement.

NELE CANNAERTS studeerde arbeidssociologie en behaalde haar PhD over ambidexterity binnen TEW aan de UAntwerpen. Zij is als post-doc onderzoeker en docent verbonden aan de Antwerp Management School en de UAntwerpen. Onderwerpen zoals ambidexterity, leiderschap, organisatieen work design en teams vinden een plaats in haar werk-, onderzoeks- en leefomgeving.

ERIK HENDERICKX studeerde TEW en arbeidssociologie aan de UAntwerpen en behaalde zijn PhD aan de UGent over ziekteverzuim. Hij is als hoogleraar verbonden aan de UAntwerpen. Erik publiceerde in diverse internationale journals omtrent arbeid, personeel en organisatie, en is tevens auteur van o.a. Inleiding in de sociologie (2017) en Handboek Arbeidssociologie (2017).

CHARLOTTE VAN BEIRENDONCK is master in de arbeids- & organisatiepsychologie (KU Leuven). Ze startte haar loopbaan bij een hoog aangeschreven Management School in België en werkt intussen als zelfstandig researcher en teacher binnen het veld van organisational behavior en HRM. Teamdynamica en leiderschap zijn haar passie en vormen dan ook de rode draad door het toegepaste onderzoek dat ze voert bij en de begeleiding van professionele elitesportteams.