Aan de slag

No-nonsense inspiratie voor een zelfsturende organisatie

€ 19,30 
€ 19,30 

Nieuw 2 werkdagen

Samenvatting

Meer en meer organisaties gaan aan de slag met zelfsturing en zelfsturende teams. Gebruik dit boek als eerste kennismaking met zelfsturing of als optimistische motivatiebron voor zelfsturende teams die even het noorden kwijt zijn. Teamleden en managers die geïnteresseerd zijn in zelfsturing krijgen input zodat ze voor zichzelf of voor hun organisatie bewust kunnen beslissen hoe ze met zelfsturing aan de slag gaan. Medewerkers in zelfsturende teams vinden er ideeën over wat ze kunnen doen om in hun team een goede dynamiek te installeren of vast te houden, ook als de zelfsturing niet vanzelf gaat of vastloopt. Dit boek inspireert ook trainers, consultants en coaches om zelfsturende teams de nodige voeding en zuurstof te geven.
Op al je vragen over zelfsturing en werken in zelfsturende teams geeft dit praktische boek je een duidelijk antwoord. Aan de slag geeft je no-nonsense, realistische en direct toepasbare tips uit de realiteit. Geen droge theorie maar to-the-point advies om je zelfsturend team te inspireren, te motiveren en te coachen.

VEERLE PUT  is een pragmatische, logische geest die strategie en no-nonsense aanpak in balans com-bineert. Ze studeerde af met een bachelor in bedrijfsbeheer (UCLL) op zak, maar dat was enkel een startpunt. Ze voegde daar in de loop der jaren een postgraduaat HR (EHSAL Management School), een Mastering Interim Management (Vlerick Business School) en een International Executive MBA  (Louvain School of Management) aan toe. Daarnaast genoot ze ook een coachingopleiding in  Londen bij John Whitmore. Ze startte haar loopbaan als HR-professional en werd vervolgens trainer, coach en consultant met daarin een evolutie van HR naar algemene strategische opdrachten. In 2007 richtte ze haar eigen consultingzaak op, van waaruit ze opdrachten doet voor profit en non-profit in binnen- en buitenland.