Vacature Business Developer

Bij Acco hebben we een passie voor leven lang leren. Die passie zit in het DNA van ons bedrijf. Acco is leerconsulent voor het hoger onderwijs en bedrijven en in die rol ontwikkelt én verspreidt Acco kwaliteitsvolle leeroplossingen in Nederland en Vlaanderen. 

Heb jij zin om ons team te versterken? Acco Nederland is op zoek naar een gedreven: 

Business Developer Acco Learn for business 

Acco Nederland breidt haar activiteiten uit met een afdeling gericht op leven lang leren. Acco Learn for Business ontwikkelt leeroplossingen op maat voor bedrijven en organisaties, telkens opgebouwd vanuit een sterke visie op leren en evidence-based didactische principes. Als Business Developer ga je actief op zoek naar bedrijven en organisaties in Nederland die hun leerefficiëntie willen verhogen. Je gaat met hen in gesprek, overtuigt hen van de meerwaarde van de solutions ontwikkelt door Acco Learn for Business en initieert nieuwe partnerships. 

  • Je bent vlot en overtuigend.  Je enthousiasme en positivisme openen deuren. 

  • Je bent een geboren netwerker en bent graag op de baan, op het web, op infomomenten of sociale media. Beslissingsnemers, trainers en collega’s luisteren graag naar jou.  

  • Met de nodige commerciële flair leg je de noden en behoeften op vlak van leren in bedrijven en organisaties bloot en zet je daar de juiste services tegenover. 

  • Je bent doortastend en resultaatgericht en weet een succesvol didactisch concept te verkopen. 

  • Je houdt ervan om klanten te helpen en brengt de juiste mensen samen om snel tot oplossingen te komen.  

  • Je schrikt er niet van terug om te spreken voor een groep. 

  • Je vindt het belangrijk om te weten wat er leeft in de markt en je zet de behoefte van de klant steeds centraal. Jouw input speelt een belangrijke rol in het inspireren van je collega’s en het bepalen van de strategie voor Acco Learn for Business in Nederland. 

Profiel 

  • Je hebt een sterke interesse in solution selling. 

  • Je werkt, denkt en maakt in team: Account Managers, leerconsulenten, uitgevers, realisatiemedewerkers en marketeers gaan er bij Acco Learn for Business samen voor.  

  • Je vindt alles wat met leven lang leren te maken heeft interessant. Didactiek, blended leren en educatieve technologie prikkelen je nieuwsgierigheid. Kennis van deze domeinen is geen vereiste, wel een plus. 

Aanbod 
Acco is een vertrouwde en graag geziene partner in het hoger onderwijs en bij bedrijven.  
Jouw baan is uitdagend: als Business Developer ben je het eerste aanspreekpunt voor bedrijven en organisaties die hulp zoeken bij leervraagstukken. Je werkt in een snelgroeiende, startende afdeling met een vlakke structuur waarin iedere mening telt.  

Wij bieden jou een stimulerende en aangename werkomgeving, een motiverend salarispakket, inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Contact 
Geïnteresseerde kandidaten bezorgen hun cv aan Stephanie Vanhoenacker, via sollicitatie@acco.be