Momenteel zijn wij voor Acco Uitgeverij Nederland op zoek naar een

Accountmanager Hoger Onderwijs

ca. 32 à 36 uur per week

Uitgeverij Acco Nederland zoekt een gedreven Accountmanager Hoger Onderwijs.
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in het Hoger Onderwijs? Dan ben je bij Acco aan het juiste adres!

Welke rol vervul je?
Als Accountmanager Hoger Onderwijs bij Acco Nederland ben je voor hoger onderwijs professionals dé gesprekspartner en zoekt samen met hen naar het beste (blended) aanbod. Hierbij kijk jij met creatieve blik naar de vele business modellen en mogelijkheden bij Acco en weet je zowel docenten, opleidingsmanagers als directie te overtuigen onze leermiddelen in te zetten.

Acco Uitgeverij
Bij Acco hebben we een passie voor levenslang leren en het hoger onderwijs. Die passie zit in het DNA van onze studentencoöperatie. Met een educatieve uitgeverij, vijf boekhandels en een eigen drukkerij in Vlaanderen is Acco een bedrijf dat volop in beweging is. Acco Learn is uitgever en leerconsulent voor het hoger onderwijs en in die rol ontwikkelt én verspreidt Acco kwaliteitsvol studiemateriaal in Vlaanderen en Nederland.
 

Wie ben je?
- Je bent vlot en overtuigend. Je enthousiasme en positivisme openen deuren.
- Je bent een geboren netwerker en je gaat graag op pad, zit aan de telefoon, op het web, op infomomenten of op sociale media.
- Beslissingsnemers, trainers en collega’s luisteren graag naar jou.
- Met de nodige commerciële flair leg je je vinger op de behoeften op vlak van leren in onderwijsinstellingen en zet je daar de juiste oplossingen en services tegenover.
- Je bent doortastend en resultaatgericht en houdt ervan om klanten te helpen om snel tot oplossingen te komen.

Vijf maal check? Dan ben jij de collega die we zoeken! Wij, dat is Acco Learn: een tof team op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega!

Welk profiel heb je?

  • Je hebt affiniteit met het Hoger Onderwijs in Nederland en wil je hier graag verder in verdiepen.
  • Je werkt, denkt en creëert in team: Account Managers, uitgevers, realisatiemedewerkers en marketeers gaan er bij Acco Learn samen voor.
    Je hebt een hbo-werk- en denkniveau en prima communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je kickt erop om je jaarlijks vastgestelde omzetdoelstellingen te halen.
  • Je vindt alles wat met levenslang leren te maken heeft interessant: didactiek, blended leren en educatieve technologie prikkelen je nieuwsgierigheid. Kennis van deze domeinen is geen vereiste, wel een plus.

Wat mag je verwachten?
Acco (Learn) is een vertrouwde en graag geziene partner in het hoger onderwijs en bij bedrijven. Je job is uitdagend: als Account Manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onderwijs instellingen op zoek naar geschikt studiemateriaal. Je werkt in een klein team met een vlakke structuur waarin iedere mening telt. Wij bieden je een stimulerende en aangename werkomgeving en een motiverend salarispakket (conform de CAO voor het Uitgeverijbedrijf), inclusief bonus en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?
Ben je getriggerd door bovenstaande omschrijving en wil je ons team vervoegen? Stuur je cv dan door naar onze HR collega Stéphanie Vanhoenacker via sollicitatie@acco.be.

Je krijgt van ons altijd snel een seintje. Inspireert jouw verhaal en profiel ons? Dan nodigen we je uit voor een gesprek.