Overige vragen

Mijn boek heeft downloads. Waar vind ik ze?

In elk boek met downloads staat een specifieke link, ga naar deze link in je browser. Daar zie je meer informatie over het boek dat je gekocht hebt. Ook staan de downloads per boek aangegeven bij extra materiaal. 

Mijn downloads zijn vergrendeld. Wat nu?

Sommige downloads zijn vrij beschikbaar, voor andere downloads heb je een activatiecode nodig. Deze code vind je in desbetreffend boek. De pagina waar de code zich bevindt, verschilt van boek tot boek. Wanneer je downloads vergrendeld zijn, geef je de activatiecode in. Nadat je deze hebt ingevoerd zijn de downloads vrij beschikbaar voor jou. 

Ik krijg mijn downloads niet geopend. Wat nu?

We kiezen ervoor om sommige downloads te bundelen in ZIP-bestanden. Dit doen we vooral om het jou makkelijker te maken. Een ZIP-bestand zorgt ervoor dat verschillende bestanden makkelijk in één keer gedownload kunnen worden, ongeacht de grootte ervan. Om ZIP-bestanden te openen, moet je een programma hebben dat ZIP-bestanden kan uitpakken. Op heel wat (nieuwe) computers staat zo'n programma standaard geïnstalleerd. Heb jij deze programma's niet? Dan kan je WinZIP of WinRAR steeds gratis downloaden. Deze software is veilig.

Ik zie geen downloads of de weblink werkt niet.

Staat er nergens een melding op de pagina van het boek zelf, of werkt de weblink uit het boek niet? Stuur dan een bericht naar info@accouitgeverij.nl en wij helpen je graag verder. 

Ik ontvang de nieuwsbrief niet, maar heb me daar wel voor aangemeld. Hoe kan dit?

Controleer eerst even je spambox (of Ongewenste e-mail/Reclame). Het zou kunnen dat de nieuwsbrief daarin is terechtgekomen. Je kunt op een paar manieren de berichten van Coutinho in je primaire inbox laten bezorgen. Hier geven we tips voor Hotmail- en Gmail-gebruikers:

  • Hotmail: Je klikt op het bericht in de map Ongewenst. Je ziet de mededeling ‘Microsoft SmartScreen heeft dit bericht gemarkeerd als ongewenst en het wordt na tien dagen verwijderd.’ Vink daaronder de mededeling ‘Dit bericht is veilig!’ aan. De post van Coutinho wordt nu voortaal in je Postvak IN bezorgd!
  • Gmail: Ga naar de Spambox en markeer de post van Coutinho met een ster. Onze post komt voortaal ook in je primaire inbox terecht.

Ik heb een goed idee voor een nieuwe uitgave. Bij wie kan ik terecht?

We staan altijd open voor nieuwe uitgeefideeën. Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@accouitgeverij.nl

Ik wil graag auteur worden. Kan dat?

Ben je deskundige op je eigen vakgebied en als docent verbonden aan het hoger onderwijs of het volwassenenonderwijs en heb je vaak veel ideeën voor lesmateriaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. ACCO Uitgeverij is altijd op zoek naar nieuwe en inspirerende titels. Neem gerust contact op met Carianne Burema om je idee te bespreken. Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00. Naar Contact.

Waar kan ik de Algemene voorwaarden vinden?

Onze algemene voorwaarden kun je hier vinden. Je kunt ze ook downloaden in pdf