Verzending & retourneren

Hoe wordt mijn boek bezorgd?

Je product wordt via PostNL bij je gekozen afleveradres bezorgd.

Kan ik mijn bestelling volgen met Track & Trace?

Nee, dat is niet mogelijk.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen onder de €30,- wordt er €2,95 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen boven de €30,- is de verzending gratis. 

Wat is de levertijd van een artikel?

De levertijd van een boek bedraagt 2 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Dit staat vermeld bij het artikel zelf en in je winkelmandje.

Waar kan ik de status van mijn bestelling bekijken?

Log in op Mijn ACCO. Onder Mijn gegevens vind je de status van je recente bestellingen. Heb je zonder een account aan te maken een bestelling gedaan? Dan is het niet mogelijk om de status van je bestelling te bekijken.

Wanneer mag ik een artikel retourneren?

Je mag je artikel binnen 14 dagen zonder opgave van redenen terugsturen. Het artikel moet aangekocht zijn via accouitgeverij.nl, ongebruikt zijn en in originele, ongeschonden staat verkeren. Je krijgt dan het aankoopbedrag retour. De verzendkosten worden niet teruggestort.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Als je binnen 14 dagen na aankoop besluit om je artikel te retourneren, dan kan je dit in stevige verpakking (eventueel de originele verpakking) aan ons terugsturen. Het artikel moet voorzien zijn van een retourformulier. Dit formulier kun je hier downloaden.

Wat moet ik doen als ik een verkeerd artikel heb ontvangen / het artikel beschadigd is?

Neem dan allereerst contact met ons op via info@accouitgeverij.nl. We leggen dan uit hoe het artikel teruggestuurd of omgeruild kan worden.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort bij het retourneren van een artikel?

Zodra wij je retour gestuurde artikel hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort.