(Para)medisch

Wat wordt bedoeld met paramedisch?

Hoe werkt de mens? Het is een vraag die je blijft bezighouden. Of je nu een boek wilt over geneeskunde, logopedie, verpleeg- of verloskunde, bij Acco vind je een breed aanbod aan medische boeken.

Student in de medische sector

Iedere schakel binnen de gezondheidszorg heeft een unieke rol. Stel jij jezelf of je leerlingen de vraag: wat is logopedie? Wat leer je bij logopedie? Of wil je alles weten van geriatrische syndromen? Nieuwe onderzoeken en inzichten dragen bij aan de verbetering van de gezondheid van de cliënt en van jou als professional in de zorg.

Ook een student is hier aan het juiste adres. Doe je hbo-ergotherapie of een verloskundige opleiding? Kijk snel verder!

Een greep uit onze boeken

Bestseller

€ 72,35

Hersenstof geeft een compleet overzicht van de bouw, werking, evolutie en ontwikkeling van de zenuwcel tot de hersenen en hun relatie met menselijk gedrag. Dit handboek beschrijft neurofunctionele gedragssystemen zoals motoriek, cognitie en emotie vanuit kennis en inzichten uit de neuroanatomie, neurofysiologie en neuropathologie. Hersenstof is een leerboek voor iedereen die zich wil verdiepen in de relatie tussen hersenen en gedragsfuncties.

Bekijk ook

Hoofd en buik in balans

Bored-out

Onderzoek naar de mens

Forensisch verpleegkundige of neonatologie verpleegkundige, met de kennis van een goed boek op zak kan je een patiënt op de juiste manier verder helpen. Of zit je in de psychosomatische fysiotherapie? Waarin je de patiënt begeleidt een nieuw evenwicht tussen spanning en ontspanning en belasting en belastbaarheid.

Binnen de verschillende facetten die bij gezondheidszorg horen, is onderzoek en ontwikkeling dat wat de mens verder brengt. Daarom is het aanbod van Acco up-to-date en sluit het aan op het werkveld.

Verder lezen in (para)medisch

Bestseller

€ 20,10

Maak stotteren bespreekbaar met dit bijzondere prentenboek. Ronel is een vrolijke en talentrijke rups die stottert. Vooral in de klas hindert hem dat. Eekhoorn Pluis en zijn andere dierenvrienden geven hem verschillende tips om daarmee om te gaan. Zo leert rupsje Ronel tevreden zijn met wie hij is en ontpopt hij zich tot een prachtige vlinder. Volgens auteur Kaat Ponnet: “Het is iets wat best veel voorkomt bij kinderen en toch is er weinig materiaal om het thema bespreekbaar te maken. Dat merkte ik toen mijn eigen dochter in de kleuterklas begon te stotteren.” Kaat Ponnet is kinderpsychiater en gezinspsychotherapeut.

Bekijk ook

Leren articuleren

Spraakontwikkelingsdyspraxie